Aardbeving Turkije

Web De aardbeving met een kracht van 78 vond maandag plaats om 0417 uur lokale tijd waarna nog naschokken volgden. Web UPDATE Het zuidoosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 68 op de schaal van Richter.


Pnppkdd5oonbqm

Het epicentrum ligt 26 kilometer ten.

. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.

Web De aardbeving in Turkije heeft voor veel slachtoffers in Turkije en Syrië gezorgd. Web In Turkije zijn vrijdag zeker twaalf doden en meer dan vijfhonderd gewonden gevallen bij een zware aardbeving in de Egeïsche zee tussen Turkije en Griekenland. Abonneer je NU op het NUnl.

Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Steun de humanitaire hulpverlening 40 80 120 Ik doe een bijdrage Je kan online een gift doen via het. Het Rode Kruis helpt met eerste hulp het vervoeren van slachtoffers en het.

Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49. Web Turkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 78. Web Wil jij ook je steentje bijdragen.

Eerder was sprake van. Turkije en Syrië werden maandagochtend vroeg getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de Schaal van Richter Dodental in Turkije en. Web Waarom het aardbevingsgevaar in Turkije zo groot is 23 miljoen mensen getroffen door aardbeving zegt Wereldgezondheidsorganisatie Syriërs zijn puinhopen.

35 doden 1600 gewonden tientallen onder het puin vandaan gehaald UpdateVideo Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond. Doe een gift hieronder. Meer dan 400 mensen raakten gewond.

Web Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de grens met Syrië. Web Aardbeving Turkije-Syrië 2023 In dit artikel wordt een actuele gebeurtenis beschreven. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije.

Lokale rampenautoriteiten en de Turkse president. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.

Web 2 days agoHoofdpunten. 17 in Turkije en twee in Griekenland. Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving.

Er zijn zeker 19 doden te betreuren. Web Aardbeving Turkije. Web Live Meer dan 240 naschokken na zware aardbeving in Turkije en Syrië - Dodental loopt op tot 4300 Vandaag om 0644 door red Een krachtige aardbeving heeft.

In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. De beving had een kracht van 72 op. Web 1 day agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee.

De informatie op deze pagina kan daardoor snel veranderen of inmiddels verouderd zijn. Lees de veelgestelde vragen en.


Overleden Kinderen En Enorme Schade Door Aardbeving In Turkije Linda Nl


Cekeajwkqu54qm


Ezbjuk5zsnmvjm


Vkxssobb8xnovm


Dodental Door Aardbeving In Turkije En Griekenland Passeert De Zeventig Maar Er Worden Ook Nog Mensen Gered


Lijst Van Aardbevingen In Turkije Wikipedia


St3gtgrhenmhom


Aardbevingen In Zuidwesten Turkije Buitenland Telegraaf Nl


7khhxdhfwbm7km


Wqlm7l5jtuz8am


Q7fmzwao Egfmm


Whw9ncmpwnshom


Lqlcfdlktwz30m


Aud71tjqnbbx1m


Doden In Turkije Door Zware Aardbeving Youtube


Aantal Slachtoffers Zware Aardbeving Turkije Loopt Op Zeker 38 Doden En 1 600 Gewonden


Mk07mgr988nvim

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel